Nieuws Seizoen 2016-2017

Jeugd sluit seizoen af met bingo

Door Piet Leenhouts, toegevoegd op 5-4-2017

Vrijdagavond 24 maart was de laatste keer dat we in het lokaal van de duivenvereniging terecht konden. Zoals we het al jaren doen, sloten we het seizoen af met bingo. Ook werden de bekers uitgereikt voor de eerste 3 in de interne competitie. Kampioen werd Tristan Dees, voor Matthijs Verplanke en Pien Schilders.

Verder hadden we nog wat kinderen die hun stappendiploma behaalden. Matthijs Verplanke slaagde voor stap 2, en Guusje Dees, Joop Maenhaut, en Pien Schilders voor stap 1.

geslaagd

Timon Flikweert, die samen met broer Henry, hielp bij de jeugd, stopt ermee. In ieder geval bedankt Timon voor je hulp en succes volgend jaar bij je eindexamen!
In de loop van het nieuwe seizoen bieden we, bij voldoende deelname, nog een keer een arrangement aan voor jonge kinderen, die willen leren schaken.

Krimp

Zoals zoveel verenigingen en niet te vergeten, scholen, hebben wij ook last van de krimp. Ter illustratie deze groepsfoto, die zowat 18 jaar geleden moet zijn genomen. Toen hadden we jaren, waar we rond de 40 jeugdleden hadden; dat is nu nog een stuk of 10...

Jeugd van vroeger

Terug naar het archief