Goes 1 blikt ons in.

Door Gerard de Winter, toegevoegd op 4-11-2013

Ik ga het maar niet hebben dat we maar met vijf man komen opdagen. Dat dit geen goed gevoel geeft. En dat ik had moeten bellen naar Hans Welten, wat natuurlijk klopt. Wel hebben we met ons vijven gevochten als leeuwen. Dat is wel positief. Maar ik hoop het de rest van het seizoen niet meer mee te maken om met het minimale aantal spelers te moeten gaan spelen. Bovendien heb ik een besluit genomen. De 'SV' zal voor komend seizoen op zoek moeten naar een andere teamchef! Ik heb het lang genoeg gedaan, totaal ongeveer 25 jaar, en wil het intensieve ploegleiderswerk overdragen aan een jonger iemand.

Dat het 7½-½ wordt was wel jammer, we lijken wel meer puntjes bijeen te schrapen. Maar op 't eind, na zo'n 4 uur spelen, is de grote uitslag een feit. Op de Goessite staat een ruim verslag van Joey Grochal, die had toch de hele middag verder niks te doen. Zie www.svgoes.nl.

Toch maar een partijtje in de viewer. Die van mijzelf. Ik ben goed bezig in de opening, maar in het middenspel gaat plots het licht uit. Olaf is de enige die de eer nog een klein beetje redt, met een remise, dus gelukkig geen 8-0 op het scorebord.

  Goes 1      - S.V.W.Z.V.      7½ - ½
1. J. Grochal    - N.o.g.        1 - 0
2. L. Nieuwenhuijse - O. van der Sloot   ½ - ½
3. R. de Böck    - J. Damen       1 - 0
4. R. van den Braak - N.o.g.        1 - 0
5. J. van den Braak - G. de Winter     1 - 0
6. R. Burgerhoff  - A. Oosters      1 - 0
7. H. Welten    - P. Leenhouts     1 - 0
8. E. Kloosterman  - N.o.g.        1 - 0
Wit: G. de Winter (SVWZV)
Zwart: J. van de Braak (Goes)